Udtalelse omkring samvær

Klientudtalelse vedrørende samvær

Hvis du er part i en samværssag og er i tvivl om din retsstilling, kan dit første skridt være at mødes med advokat Brit Elling. Det kan give dig vigtig viden om hvilke regler, der gælder i forbindelse med en samværssag – og overblik over, hvilke muligheder du har.

Lars S. kontaktede Brit Elling, da han stod på tærsklen til en samværssag med sin ekskone, og det er han på flere måder glad for, at han gjorde.

”Hun er både ekstremt korrekt juridisk set, men også menneskeligt set. Hun mestrer familieret, og så har hun stor menneskelig indsigt”, beskriver Lars. Og uddyber en anden af de egenskaber, som han ser som en unik styrke hos Brit Elling: ”Du skal ikke tror, at hun snakker dig efter munden. Det gør hun nemlig ikke. Hun kigger på barnets tarv som det første. Derefter kigger hun på, hvad hun kan gøre for dig”.

”Hun siger tingene, som de er, og fortæller dig, hvad der skal til for at nå et mål, der er realistisk. Og det mål er sat op efter, hvad der er bedst for dit barn. Du skal kunne tåle at høre sandheden, og der er mange mænd nogle kvajpander. Der er ikke synd for os. Det er synd for børnene”.

Nogle forældre kan efter en skilsmisse ønske at fratage eks-partneren ethvert samvær med barnet. Skilsmissen og afklaringen omkring børnene kan være så tilspidset, at det synes at være den eneste vej frem. Men der er andre veje.

”På et tidspunkt sagde Brit til mig, at jeg skulle huske, hvor vigtigt det er, at børn ser begge deres forældre. Også selv om hun godt kunne forstå min afsky og min frustration over min ekskone”.

”Brit så hele tiden på, hvad der var bedst for mit barn. Og det er, at mit barn også ser sin mor.”

Lars S. udtaler også følgende om Brit Elling:

”Hun forstår at tale i forskellige modus. Når det er advokat til advokat, så er det det sprog, som hun taler. Når det er en dialog med den børnesagkyndige i Statsforvaltningen, så taler hun det sprog”.

”Ud over at være en dygtig advokat, så er hun også rigtig god til at guide dig som person. Og det sker vel at mærke uden, at Brit overtager sagen. Hun sørger hele tiden for at inkludere dig.”

Lars S